Mașina care a căzut în Dunăre a fost recuperată, familia care se afla înăuntru este de negăsit

8 octombrie 2017, 10:18

 

Maşina a fost găsită la 10 metri adâncime şi a fost scoasă din Dunăre cu o macara. Nici urmă însă de cei patru oameni daţi dispăruţi.

Singurul supravieţuitor al accidentului, şoferul, care avea permis de numai 7 luni, le-a spus poliţiştilor că şi cei patru pasageri ar fi reuşit să iasă din maşină. Însă nici unul nu a ajuns la mal. Cel mai probabil curenţii puternici i-au împiedicat să iasă din apă, mai ales că unul dintre copii, o fetiţă, avea doar 3 ani.

 

ACTUALIZARE 16.40 Scafandrii au găsit și au scos la suprafață mașina căzută în Dunăre. Purtătorul de cuvânt al ISU Semenic a declarat că în mașină nu a fost găsită nicio persoană.

Echipele de salvare au reluat, duminică dimineață, căutările familiei din Sicheviţa care a căzut, sâmbătă, cu mașina în Dunăre, în apropiere de localitatea Coronini din Caraş-Severin. Un bărbat, o femeie și cei doi copii ai lor, au rămas captivi în autoturism.

Maşina se îndrepta spre Moldova Nouă însă, într-o curbă, şoferul a pierdut controlul şi a plonjat în apă. Acesta a reuşit să se salveze, să înoate până la mal unde a cerut ajutor.

Scafandrii au reperat maşina la 9 metri adâncime, însă au fost nevoiți să sisteze căutările la lăsarea serii. În apă sunt multe stânci, curenţii sunt foarte puternici, vizibilitatea este redusă, iar temperatura apei ajunge la 4 grade Celsius.

Şoferul autoturismului a fost transportat la spital. Cel mai probabil, poliţiştii îl vor ancheta pentru omor din culpă. Poliţiştii cred că acesta nu a adaptat viteza la condiţiile de drum.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă