M. Oprișan: Liviu Dragnea face pe stăpânul partidului, în anul 2019 i se finalizează mandatul. L. Dragnea: Este total inoportun să vorbim acum despre un Congres PSD

19 februarie 2019, 23:45

Marian Oprișan, președintele PSD Vrancea: „Liviu Dragnea… adevărul e că, de când a ajuns la București, s-a cam metamorfozat în președintele partidului, cu anumite valențe.. mai face și el, din când ân când, pe stăpânul partidului (…) În anul 2019 se finalizează și mandatul lui Dragnea, și mandatul conducerii centrale a partidului și evident că în anul 2019 trebuie făcut congres și trebuie făcute alegeri pentru președintele partidului. Congresul ar trebui făcut la termen, la sfârșitul lunii octombrie”.

Liviu Dragnea, președintele PSD, întrebat dacă este oportun un congres în acest an: „Cred că este total inoportun că vorbim despre așa ceva, astăzi. Și nu este nu numai părerea mea, ci cred că este părerea, cred, a tuturor, cu 2-3 excepții, că nu trebuie să discutăm despre asta. Așa au hotărât ei. Fiind un an cu campanie electorală pentru prezidențiale, de obcei, partidele, în timpul campaniei, se ocupă de prezidențiale. Și nimeni nu s-a gândit la asta, niciodată, și toată lumea consideră că nu e oportun să discutăm acum despre asta, pentru că sfârșitul anului nu e mâine, de exemplu”.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite