Luptătorul Andrei Stoica a pregătit de școală 39 de copii de la un centru de plasament

8 septembrie 2017, 13:33

Cu câteva zile înainte de începutul școlii, campionul mondial de kickboxing, Andrei Stoica, s-a alăturat campaniei “Toți copiii trebuie să meargă la școală”, derulată de Fight for Life Charity, asociație unde Andrei este ambasador și voluntar. Ieri, a revenit la “Robin Hood” și le-a oferit copiilor ghiozdane și rechizite noi, precum și haine, încălțăminte, dulciuri și produse de igienă personală.

“Le mulțumesc prietenilor de la  Asociația Fight for Life Charity că mi-au dat ocazia să particip la un evenient atât de frumos. Nu am văzut niciodată niște copii care să se bucure atât de mult de un ghiozdan, de un stilou sau de o cămașă albă pe care o pot purta la școală. Sunt niște copii foarte frumoși, mulți dintre ei chiar foarte buni la învățătură, care, chiar merită un viitor cât mai frumos”, a declarat Andrei Stoica.

Nu este prima dată când campionul mondial îi vizitează pe copiii de la “Robin Hood”. Alături de Asociația Fight for Life Charity, le-a oferit copiilor surprize de Paște sau de Crăciun sau chiar a mers cu ei pe stadion la un meci de fotbal.

(w460) Andrei Sto

De câte ori îi vizitează pe copiii din centrul de plasament, Andrei Stoica se joacă alături de ei și le ascultă poveștile.

“Sunt ca un frate mai mare pentru ei. Pe lângă partea materială, copiii au nevoie de îmbrățișări, de sfaturi, de vorbe frumoase. Mulți dintre ei sunt sportivi, iar unii ar vrea să facă sporturi de contact. Am cunoscut o fată campioană la box. De asemenea, este un baiat de 17 ani, mai înalt ca mine, cu masă musculară în formare, care de câte ori mă vede îmi spune că vrea să devină luptător. Acum chiar am insistat să vină la Stoica Brothers Fight Academy și să se antreneze alături de mine și de fratele meu, Bogdan”, a completat Andrei.

Totodată, Andrei i-a invitat pe toți copiii de la “Robin Hood” să-l susțină pe Bogdan Stoica, pe data de 16 august, când va intra din nou în ring, la Sala Polivalentă din București, în cadrul evenimentului „Colosseum Tournament”.

(w460) Andrei Sto

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite