Lunga carieră infracţională a unui fost procuror. A fost prins la piață, unde făcea cumpărături cu bancnote false

12 decembrie 2019, 19:48

Într-o piață din Iași, fostul procuror Mihai Drăgoi își făcea cumpărăturile. La fiecare tarabă plătea cu bancnote de 10 lei. Toate false. I-a păcălit pe toți dar nu știa că este urmărit. A fost pus la pământ și percheziționat chiar acolo, în piață.

Fostul anchetator avea la el 155 de bancnote, în cupiura de 10 și 50 de lei. La patru percheziții făcute în același timp, în țară, la Brașov, Cluj, Iași și Sibiu, polițiștii au găsit 1200 de bancnote, tot de 50 și de 10 lei, laptop, imprimantă, scanner, folii transparente și alte obiecte folosite pentru falsificarea de bancnote.

Mihai Drăgoi a lucrat ca procuror criminalist la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dolj, unde a fost și purtător de cuvânt. În 2011 s-a retras din Magistratură și a lucrat o vreme ca avocat, apoi ca executor judecătoresc.

În această calitate, a păcălit zeci de persoane, cărora le promitea locuințe la prețuri mici contra unor sume plătite în avans. Așa a strâns peste 1 milion 700 de mii de euro. Anul trecut a dispărut cu tot cu banii oamenilor.

Zeci de persoane au depus plângere la Parchet și, la începutul acestui an, judecătorii au emis un mandat de arestare în lipsă și a fost dat în urmărire națională.

29 de infracțiuni a comis în acești ani. Toate în formă continuată.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă