TELEJURNAL REGIONAL

Luna visurilor împlinite. Mai multe familii defavorizate din județul Vaslui au primit șansa la o viață mai bună

Decembrie este luna cadourilor şi a visurilor împlinite! În judeţul Vaslui, mai multe familii defavorizate au primit şansa la o viaţă mai bună.

 

14 Decembrie 2020, 11:28 (actualizat 14 Decembrie 2020, 11:35) Știrile TVR |
Bucuria e acasă - Anca Medeleanu transmite pentru Telejurnal Regional
EMBED VIDEO LINK CU VIDEO
Embed:
Link:

Trei familii au primit cel mai frumos dar de sărbători, o locuinţă nouă dotată cu toate cele necesare pentru un trai decent. Episcopia Huşilor şi Asociaţia “Filantropia Ortodoxă” aduc un strop de lumină oamenilor încercaţi în aceste vremuri. Șapte case au fost construite şi trei au fost deja date în folosinţă.

Și Caravana “Dar de Crăciun” umblă din casă în casă, în aceste zile, pentru a-i bucura pe cei mici. Caravana a dus cadouri şi la Spitalul Municipal de Urgenţă din Bârlad, unitate suport pentru pacienţîi COVID-19 din judeţul Vaslui.

Daruri de sărbători pentru familiile nevoiaşe şi pentru copii, în două programe iniţiate de Episcopia Huşilor şi Asociaţia “Filantropia Ortodoxă”! Trei locuinţe au fost oferite prin proiectul „Bucuria e acasă. În pragul sărbătorilor, oamenii au primit clădirile dotate cu toate cele necesare, inclusiv cu haine.

Până acum au fost construite 7 astfel de locuinţe, iar trei dintre acestea au fost sfinţite şi date în folosinţă. Prima casă a fost ridicată pentru o familie cu 3 copii din municipiul Huși, a doua pentru o bătrână tot din Huși, iar a treia pentru o altă femeie din satul Boțești.

Proiectul „Bucuria e acasă” îi aparţine Părintelui Episcop Ignatie al Huşilor şi este coordonat de părintele consilier eparhial Vladimir Beregoi.

Episcopia Huşilor are în derulare şi alte proiecte pentru persoanele aflate în nevoie.

Caravana ”Dar de Crăciun” încearcă să ajungă la casele a cât mai multor copii din judeţul Vaslui care trăiesc în condiţîi vitrege. Moş Crăciun a dus daruri la mai mulţi copii până acum.

Caravana a făcut un popas chiar şi la Spitalul Municipal de Urgenţă din Bârlad, unitate suport pentru pacienţîi COVID-19 din judeţul Vaslui.

 

 

 

 

 

 

ŞTIRILE ZILEI
CELE MAI NOI DIN TELEJURNAL REGIONAL
 
StirileTVR.RO PE FACEBOOK
 
  AZI MAINE
BUCURESTI 26°C 29°C
IASI 23°C 28°C
CLUJ 23°C 26°C
CONSTANTA 18°C 19°C
CRAIOVA 24°C 30°C
BRASOV 23°C 27°C
Vezi toate informatiile meteo
TVR +
Canalul TVR YouTube
TVR65
ARHIVĂ ȘTIRI