LUMEA AZI Sankt Petersburg, Veneția Nordului, este gata pentru Cupa Mondială 2018. Competiția, în exclusivitate la TVR, din 14 iunie

8 iunie 2018, 19:32

Celebrul port la Marea Baltică va găzdui, împreună cu alte 10 orașe, una dintre cele mai îndrăgite și urmărite competiții internaționale.

Kiril Sokolov, managerul unei agenții de turism: „Sankt Petersburg are întotdeauna ceva cu care să-şi surprindă oaspeţii, chiar dacă vin pentru prima oară. Sankt Petersburg este demult gata să găzduiască evenimente sportive de anvergură. Noutăţile sunt noile căi rutiere şi frumosul nostru stadion”.

În Veneția Nordului, clasicul este completat de modern. Există celebrele Ermitaj, Palatul Peterhof, Muzeul Rusesc, dar și muzee de artă modernă, restaurante, cafenele și spații de divertisment ultramoderne.

Fosta capitală imperială este, acum, și un oraș al secolului XXI.

Liudmila Ivanova, fondatorul cafenelei Mecitateli (“Visătorii”): „Întotdeauna am vrut să creăm o cafenea ultramodernă, unde oaspeţii să găsească o bucătărie interesantă, o selecție diversificată de vinuri şi o cafea excelentă. Folosim specialităţi pentru a avea o cafenea de un nivel foarte bun„.

Acesta nu este însă singurul loc unde suporterii se pot distra.

De-o parte și de alta a râului Fontanka, oferta este spectaculoasă. Există numeroase atracții și pentru cei dispuși să petreacă târziu în noapte. Foarte liniștită în timpul zilei, strada Lomonosov se umple de muzică și distracție după apus.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite