Ludovic Orban: Nu pot să prezint propunerile pentru miniștri înainte de negocierile cu partidele

Ludovic Orban
Ludovic Orban
15 octombrie 2019, 18:14

„Am parcurs primul pas, și anume desemnarea persoanei care este învestită să formeze guvernul. Pașii următori sunt negocierile politice. Nu pot să vă prezint înainte de debutul acestor negocieri nume de candidați, pentru că în aceste discuții cu toate formațiunile politice care sunt participante la efortul de susținere a moțiunii de cenzură și alături de care am dat jos guvernul PSD, nu putem ști exact care sunt toate condițiile, ce formațiuni politice își doresc să intre la guvernare, ce elemente doresc să introducă în programul de guvernare pentru susținerea guvernului”, a declarat Ludovic Orban la sediul PNL, citat de Mediafax.

Orban a precizat că, după finalizarea negocierilor, va prezenta lista noului cabinet.

„În momentul în care vom finaliza negocierile politice, vom prezenta lista cabinetului. Am convocat liderii de grup și alte persoane responsabile în derularea procesului de negociere și acum definim calendarul”, a afirmat Orban.

VEZI și Președintele Klaus Iohannis: Am decis să desemnez următorul prim-ministru al României în persoana domnului Ludovic Orban, președintele PNL. Prioritățile noului cabinet

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite