Ludovic Orban își depune demisia din Partidul Național Liberal.”Începând de astăzi, pentru mine, PNL a murit în pat cu PSD. Partidul se va prăbuși în sondaje”

22 noiembrie 2021, 12:07

Fostul șef al liberalilor a anunțat că-și va face o nouă formațiune politică.

„Începând de astăzi pentru mine PNL a murit în pat cu PSD”, a declarat Ludovic Orban.

Politicianul a precizat că va continua să-i reprezinte pe românii care cred cu adevărat într-un proiect bazat pe valori liberale, creștin-democrate, conservatoare.

„În momentul de faţă, PNL este o anexă a PSD. Iohannis şi conducerea PSD au dus acest partid istoric, partidul cu cea mai bogată istorie şi tradiţie din întreaga UE, în situaţia de a ajunge cârpă de şters pe jos pentru liderii PSD, în situaţia de a-şi încălca toate angajamentele luate faţă de români, de a readuce la putere un partid toxic împotriva căruia am luptat cu toate forţele de a-l da jos de la putere. (…) Personal, sunt în situaţia extrem de grea de a lua decizia de a intra cu toată forţa în opoziţie vizavi de acest proiect nociv pentru România. Îmi voi da demisia din PNL şi voi începe ceea ce înseamnă de fapt a continua să reprezint cetăţenii în mod onest, cinstit, cu respect, cu devotament pe toţi acei români care cred cu adevărat într-un proiect de dezvoltare al României”, a anunţat Ludovic Orban după şedinţa BPN al PNL.

Orban a adăugat că actuala conducere a PNL a dus partidul „într-o fundătură”.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite