Ludovic Orban afirmă că este sprijinit de majoritatea liberalilor: Eu sunt o certitudine, în timp ce contracandidatul meu este, poate, cel mult, o speranță

Ludovic Orban
Ludovic Orban
5 septembrie 2021, 13:26

Întrebat dacă i-au crescut şansele să rămână în fruntea PNL ca urmare a crizei guvernamentale, Orban a răspuns: „Încă de la începutul campaniei, eu am avut prima şansă. Eu practic mi-am petrecut toată viaţa matură în PNL, sunt de peste 30 de ani în serviciul public. (…) Sunt convins că membrii PNL mă sprijină în marea lor majoritate şi că aşa vor face şi delegaţii care vor fi prezenţi la congres. Eu sunt o certitudine, în timp ce contracandidatul meu este, poate, cel mult, o speranţă”.

Ludovic Orban şi-a prezentat duminică, la Sibiu, în prezenţa a mai puţin de 100 de liberali, moţiunea sa de candidat la preşedinţia PNL. Întâlnirea a avut loc cu uşile închise, aşa cum le-a comunicat Raluca Turcan jurnaliştilor prezenţi la eveniment.

La susţinerea şi dezbaterea moţiunii lui Ludovic Orban au fost prezenţi, în sala de la Biblioteca ASTRA din Sibiu, preşedintele Organizaţiei Judeţene a PNL Sibiu, ministrul Muncii, Raluca Turcan, fostul ministru al Muncii, Violeta Alexandru, liderul Organizaţiei Municipale a PNL Sibiu, administratorul public al judeţului, Adrian Bibu, vicepreşedintele Senatului, Nicolae Neagu, prefectul judeţului Sibiu, Mircea Dorin Creţu, dar şi alţi liberali.

Raluca Turcan a anunţat, la începutul şedinţei, că la Sibiu urmează să îşi prezinte moţiunea de candidatură la şefia PNL şi premierul Florin Cîţu.

Sursa: Agerpres

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite