Nicușor Dan: Din momentul învestirii, vom începe construcția noului București. Vom colabora cu bucureștenii, cu mediul de afaceri, cu specialiștii, cu ONG-urile

27 septembrie 2020, 21:09

Vom colabora cu bucureștenii, cu mediul de afaceri, cu specialiștii, cu ONG-urile, a declarat Nicușor Dan, care a adăugat că parteneriatul cu USR-PLUS și PNL va continua: „USR-PLUS și PNL au ascultat dorința oamenilor, care au spus „Scăpați-ne de PSD”.

„Vreau să le mulțumesc bucureștenilor care au ieșit și ne-au votat azi, pentru că au ieșit și au avut spirit civic, că s-au implicat pentru viitorul lor, că ne-au dat încredere în ciuda campaniei murdare care s-a dus împotriva noastră”, a afirmat Nicușor Dan.

„USR-PLUS și PNL au ascultat dorința bucureștenilor, care au spus , au venit cu candidați unici la primăria generală și la primăriile de sector. (…) Am încheiat un parteneriat cu USR-PLUS și PNL, acest parteneriat va continua în Consiliul General, în consiliile sectoarelor și va continua cu Guvernul României”, a mai spus Dan.

Acesta le-a mulțumit celor care l-au votat, iar celor care nu l-au votat le-a transmis că Bucureștiul este și al lor, „nu este un oraș care să excludă pe cineva”.

Dan le-a mulțumit tuturor voluntarilor care au lucrat în campaniile sale din 2012, 2016 și 2020.

Candidatul susţinut de PNL şi USR PLUS la Primăria Capitalei, Nicuşor Dan, a mers apoi la sediul central al PNL, unde se aflau mai mulţi lideri liberali, între care preşedintele Ludovic Orban, prim-vicepreşedintele Rareş Bogdan, preşedintele PNL Bucureşti, Violeta Alexandru.

Nicuşor Dan  și Ludovic Orban au făcut declaraţii la finalul întâlnirii de la sediul PNL.

Declarații Dan Barna:

  • Rezultatele din această țară arată că in România începe revoluția bunei guvernări
  • Arată că vom fi acea a treia forță politică din România
  • Forța care luptă cu pesedismul în această țară este USR PLUS
  • Dreapta unită a câștigat Bucureștiul

Peste 18 milioane de alegători au fost așteptați la urne pentru a-şi alege primarii, preşedinţii de consilii judeţene, dar şi pe cei care vor face parte, timp de 4 ani, din consiliile locale şi judeţene. Știrile TVR v-au informat despre prezența la vot și despre scrutinul electoral pe tot parcursul zilei.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite