Lucrările la stația de metrou Tudor Arghezi au fost finalizate. Marcel Ciolacu: Este un model de bună practică

13 decembrie 2022, 10:54

Lucrările la staţia de metrou Tudor Arghezi de pe magistrala M2 urmează înceapă procedurile de recepţie, astfel încât bucureştenii să o poată folosi.

La inaugurarea stației au fost prezenți liderul PSD, Marcel Ciolacu, ministrul Transporturilor Sorin Grindeanu și primarul sectorului 4, Daniel Băluță.

Lucrările au fost finalizate cu două luni mai devreme decât era stabilit.

Prezent la conferinţa de presă organizată de Primăria Sectorului 4, preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, a remarcat că pentru prima dată o extindere a metroului nu este făcută de Ministerul Transporturilor sau de Metrorex, ci de o administraţie locală. „Este un bun început şi o intrare în normalitate”, a punctat liderul PSD.

El a evidenţiat că investiţiile nu pot fi atrase fără infrastructură, iar cu această staţie, pentru prima oară, metroul se extinde în afara Bucureştiului, ceea ce creează o nouă perspectivă.

Este un bun început și o intrare în normalitate. Este un model de bună practică. Este evident ca fără investiții nu poți să atragi investiții și nu poți să dezvolți Bucureștiul, a declarat Marcel Ciolacu.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite