Lucrări pe drumul dintre Timișoara și Moșnița Nouă. Șantierul va fi finalizat după ieșirea din iarnă. Cinci proiecte mari convenite de autoritățile din Timiș și Caraș-Severin

3 decembrie 2020, 11:10

Drumul care leagă Moșnița Nouă de Timișoara este unul dintre cele mai aglomerate. Chiar și acum, când comuna este în carantină, dimineața și după-amiaza se circulă foarte greu.

Lucrările pe acest tronson au început în luna august. Trotuarul, pistele de biciclete, rigolele de scurgere a apei și stratul de legătură de asfalt sunt executate în proporție de 40-50% în acest moment, iar umplutura cu piatră spartă în proporție de 80%.

Autoritățile au verificat stadiul lucrărilor. Potrivit lor, dincolo de unele probleme privind asistența tehnică, probleme cărora li se va găsi rezolvare în următoarele săptămâni, șantierul se desfășoară în condiții normale și va fi finalizat după ieșirea din iarnă.

Tot la partea de dezvoltare a infrastructurii, autoritățile din Timiș și Caraș-Severin au semnat o colaborare pentru dezvoltarea a 5 mari proiecte.

Printre proiectele mari de infrastructură care vor fi realizate cu bani europeni se numără modernizarea căii ferate dintre Timișoara și Reșița, un drum care se lege Reșița de autostrada A1 și lărgirea la 4 benzi a drumului dintre Timișoara și Buziaș.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite