Lucian Bode a fost la Untold. Ministrul a felicitat angajații MAI și a postat fotografii cu primarul Emil Boc şi cu fondatorii festivalului

Lucian Bode, ministrul Afacerilor Interne, a fost prezent la Festivalul Untold, sâmbătă seară, el postând pe pagina sa de Facebook fotografii în care apare alături de primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc şi de fondatorii Untold, Bogdan Buta şi Edy Chereji. Ministrul a afirmat că situaţia de la evenimentul muzical se prezintă bine şi este atent monitorizată de structurile MAI.

07 August 2022, 10:45 (actualizat 07 August 2022, 10:55) Știrile TVR |
Lucian Bode la Untold 2022
Lucian Bode la Untold 2022
Lucian Bode la Untold 2022
Lucian Bode la Untold 2022
Lucian Bode la Untold 2022
Lucian Bode la Untold 2022
Lucian Bode la Untold 2022

Ministrul Lucian Bode a susținut, într-o postare pe pagina sa de Facebook, că pe parcursul Untold angajaţii MAI vor asigura protecția participanților la festival:

“Pe parcursul celor patru zile de festival, structurile MAI au fost şi vor fi alături de zecile de mii de participanţi pentru protecţia şi siguranţa lor. Din centrul de comandă, dar şi din mijlocul celor care petrec, situaţia se prezintă bine şi este atent monitorizată. Le mulţumesc celor peste 1.000 de angajaţi din cadrul structurilor noastre pentru modul profesionist de abordare, pentru implicare şi acţiunea integrată în gestionarea evenimentelor de acest fel. A fost aplicat şi de această dată modelul proactiv de acţiune pentru a preveni incidentele nedorite şi pentru a asigura un climat de ordine şi siguranţă publică”, a afirmat Bode.

El a mai precizat că distracţia la Untold nu trebuie să însemne excese.

“În aceste zile suntem partenerii celor care înţeleg să se comporte civilizat şi să respecte legea. Desfăşurarea în condiţii de siguranţă a acestui eveniment care a devenit un brand pentru ţara noastră şi care pune România pe harta marilor festivaluri internaţionale de muzică, este o carte de vizită importantă pentru noi toţi: autorităţi, organizatori, participanţi. Distracţia continuă, aici, la Cluj-Napoca, la UNTOLD, şi ea nu trebuie să însemne excese! Echilibrul, măsura şi respectul sunt compatibile cu voia bună şi distracţia! Le mulţumesc celor care au înţeles acest lucru şi care se bucură decent de acest festival. Felicitări organizatorilor, autorităţilor locale şi partenerilor implicaţi în acest proiect grandios pentru această nouă ediţie a UNTOLD şi pentru buna cooperare pe care au avut-o cu structurile MAI. Unii fără alţii nu se poate!”, a mai transmis ministrul Afacerilor Interne.

El a postat şi mai multe fotografii pe pagina sa de Facebook, atât din centrul de comandă de la festival, dar şi alături de primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc şi de fondatorii Untold, Bogdan Buta şi Edy Chereji.

ŞTIRILE ZILEI
CELE MAI NOI DIN ACTUALITATE
 
StirileTVR.RO PE FACEBOOK
 
  AZI MAINE
BUCURESTI 20°C 22°C
IASI 19°C 22°C
CLUJ 16°C 18°C
CONSTANTA 19°C 20°C
CRAIOVA 18°C 20°C
BRASOV 15°C 18°C
Vezi toate informatiile meteo
TVR +
Canalul TVR YouTube
ARHIVĂ ȘTIRI