Luca Iclodean, românul rănit în atacul din Las Vegas: Tată, am avut un coșmar!

7 octombrie 2017, 15:50

Mama lui Luca a postat pe o reţea de socializare fotografia cu tânăra care i-a salvat viaţa fiului ei. Se numeşte Lenea Walker Sampson şi a venit de mai multe ori la spital pentru a-l vizita pe Luca, pe care nu-l întâlnise niciodată înainte de teribilul incident.

Aceasta îşi aminteşte că, atunci când focurile de armă au început şi oamenii fugeau disperaţi, ea s-a oprit lângă băiat şi a încercat să se adăpostească împreună cu el. Tânărul i-a spus că este împușcat. Lenea Walker Sampson l-a pus pe Luca într-o roabă cu ajutorul căreia l-a dus până la o ambulanţă.

Ca o ironie a sorții, mama lui a fost asistentă chiar la spitalul unde este el acum internat.

Tatăl românului rănit în masacrul din Las Vegas a vorbit despre starea fiului său la Ora de Ştiri: și-a păstrat simțul umorului și se bucură când îl vizitează prietenii la spital. Familia încearcă să facă tot posibilul ca Luca să nu se gândească la seara atacului.

Traian Iclodean: „Am reușit să vorbesc cu el și se simte mai bine. Mi-a spus doar: Mă arde tare spatele, mă doare spatele, dar în rest e OK și I wanna sleep – vreau să dorm. Azi dimineață, primul lucru care mi-o spus: Tată, am avut un coșmar„.

Luca este acum bucuros că managerul cazinoului din Las Vegas unde lucra ca barman part time l-a anunțat că a primit job-ul full time.

Traian Iclodean: „El lucrează la un cazino foarte, foarte bine văzut aici, în Las Vegas. E pe o poziție de barman cu jumătate de normă. Și își dorea mult să prindă o poziție de barman cu normă întreagă, ceea ce, teoretic, e imposibil. Pentru că locurile sunt limitate. Și cei care sunt acolo nu pleacă, pentru că câștigă foarte bine. Și managerul lui i-a trimis un sms pe telefon cu degetele de la mână în formă de „L”, de la Luca, și i-o spus: Luca, ai contract pe viață cu noi și când o să te întorci vei fi barman full time. Și o zis Luca către mine: Vezi tată, tot ce o fost o trebuit să iau un glonț ca să obțin job-ul”!

Tatăl lui Luca le-a mulțumit românilor pentru solidaritate.

Masacrul din Las Vegas a avut loc pe 2 octombrie. Aproape 60 de oameni au fost ucişi și peste 500 răniți, într-un atac armat, care a avut loc la un festival de muzică. Un bărbat a tras de la etajul 32 al unui hotel în miile de persoane adunate la spectacol.

Criminalul, Stephen Paddock, era un contabil retras la pensie, pe care fratele său îl descrie ca pe un om banal de normal. În schimb, tatăl său a fost unul dintre cei mai căutați bandiți din Statele Unite.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite