Luare de ostatici într-un parc de distracții din Marea Britanie. Poliția: Nu a fost un act terorist

22 octombrie 2017, 18:28

ACTUALIZARE Poliția a pus capăt luării de ostatici de la Bermuda Park din Marea Britanie, după patru ore: a arestat un bărbat, în urma incidentului. Suspectul a fost transportat la spital.

Cei doi ostatici au scăpat teferi, la fel și oamenii care erau în incinta complexului.

ACTUALIZARE Nu sunt victime, iar elicopterul medical a părăsit zona. Mai multe persoane au ieşit din complex. Locul este, în continuare, înconjurat de forţele de ordine. La faţa locului a venit un comando special de intervenţie.

ACTUALIZARE Un bărbat înarmat a luat ostatici doi angajați ai unei săli de bowling din Bermuda Park. Potrivit unor informați vehiculate în unele publicații din Marea Britanie, una dintre persoanele vizate de agresor ar fi chiar iubita acestuia. Al doilea prizonier este un bărbat în vârstă de aproximativ 40 de ani.

ACTUALIZARE Poliția din Warwickshire a anunțat pe contul său de Twitter că incidentul nu are legătură cu vreun act terorist.

ACTUALIZARE Un bărbat înarmat a luat mai mulți ostatici într-un parc de distracții din Nuneaton, în apropiere de Birmingham, Marea Britanie.

Toate străzile din jurul centrului au fost închise. Poliția locală face apel la populație să evite zona și a postat pe Twitter  doar informația că este un ‘incident în derulare’ la Bermuda Park, fără să dea detalii.

Un elicopter al poliției survolează zona unde s-a produs incidentul.

Martorii spun că sunt mașini de poliție, iar imaginile din social media arată că un important dispozitiv de securitate a fost desfăşurat. Au sosit și ambulanțe și un elicopter medical.

Parcul de distracții are locuri de joacă pentru copii, spații de relaxare, cinema, săli de sport și restaurante. Toți clienții care se aflau înăuntru au fost rugați să rămână pe loc.

Se pare că incidentul a avut loc în apropierea zonei  de bowling.

Anul acesta, au fost mai multe atacuri sau atentate în Marea Britanie, însă toate la Londra.

(w500) Luare de o

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite