Lovit pe autostrada Bucureşti-Piteşti. Acuzațiile unui bărbat găsit plin de sânge lângă o benzinărie

2 iunie 2017, 09:18

ACTUALIZARE Telejurnal 19.00 După ce au aflat povestea cu autostopistul agresiv, oamenii legii au reacţionat iemdiat. Au încercat să stabilească un portret al presupusului hoţ şi au făcut filtre pe A1 şi pe drumurile din apropiere, în căutarea lui.

Nu mică le-a fost mirarea când, după câteva ore, şoferul rănit şi-a schimbat povestea. A spus că, de fapt a fost lovit de o maşină.

Poliţiştii încearcă acum să afle adevărul.

Bărbatul rănit are 64 de ani şi este îngrijit acum de medicii de la  Spitalul Judetean de Urgență din Pitești. Viaţa lui nu este în pericol.

Familia bărbatului a făcut puţină lumină în acest caz. Rudele spun că el ar avea Alzheimer. Iar autoturismul său a fost, într-adevăr, furat. Dar săptămâna trecută. Iar între timp, a fost recuperat.

ACTUALIZARE Telejurnal 13.00 Iniţial, bărbatul de 64 de ani le-a spus poliţiştilor că circula pe autostrada București-Pitești atunci când a văzut un autostopist. A oprit şi l-a luat în maşină. La un moment dat, acesta a început să-l lovească, l-a împins afară şi i-a furat autoturismul.

Buzoianul şi-a schimbat apoi declaraţia. Acum susţine că a fost lovit de o maşină.

Cert este că bărbatul a fost găsit lângă o benzinărie plin de răni şi confuz.

A fost internat în stare stabilă, la spitalul județean de urgență din Pitești.

Există suspiciunea că bărbatul ar avea pierderi de memorie.

Polițiștii argeșeni fac cercetări în acest caz neobişnuit.

ACTUALIZARE 1 Matinal Un bărbat din Buzău a ajuns noaptea trecută la spitalul de urgenţă din Piteşti după ce, susţine el, a fost lovit în cap de un alt bărbat pe care îl luase la ocazie.

Incidentul s-ar fi petrecut pe autostrada Bucureşti-Piteşti, iar victima a mai spus că agresorul i-ar fi furat maşina.

Bărbatul a fost găsit plin de sânge şi incoerent într-o benzinărie de la kilometrul 80.

Poliţiştii au deschis o anchetă şi au făcut filtre pe autostradă şi pe drumurile la care se poate ajunge din autostradă.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite