Loredana, Vasile Şirli, Ricky Dandel, Viktor Lazlo și Erminio Sinni sunt membrii juriului Festivalului Cerbul de Aur 2019

31 iulie 2019, 21:04

Anul trecut, Loredana Groza a făcut spectacol pe scena din Piața Sfatului. Cu o carieră de un sfert de secol, în care a lansat zeci de hit-uri, artista se bucură de fiecare invitație a Cerbului de Aur, pe scena căruia a cântat de mai multe ori. Iar în 1996, Loredana a și prezentat alături de Ricky Dandel. Anul acesta vor fi colegi în juriul competiției internaționale.

În juriul Cerbului de Aur va fi și Vasili Şirli, românul care a compus timp de 28 de ani muzică pentru Disneyland Paris.

Viktor Lazlo este al patrulea membru al juriului. Artista franco-belgiană se mândrește cu o carieră de succes atât în plan muzical, cât și în cel literar. A lansat peste 15 albume, are cinci discuri de aur și a scris mai multe cărți. Cunoscută publicului larg mai ales pentru hit-ul Breathless, Viktor Lazlo are așteptări mari de la concurenții Cerbului de Aur.

Al cincilea membru al juriului a vrut să reprezinte România pe scena Eurovision și a participat la Selecția Națională de anul trecut. Erminio Sinni revine în țara noastră ca să-i jurizeze pe concurenții Cerbului de Aur.

Jurații îi vor asculta cu mare atenție pe cei 12 finaliști, care se vor lupta pentru cel mai râvnit trofeu din istoria muzicală: Cerbul de Aur.

Pe lângă melodiile din repertoriul propriu, concurenții vor interpreta și câte o melodie românească.

Artiștii vor fi acompaniați de Big Band-ul Radio România și Orchestra Operei din Brașov, sub bagheta dirijorilor Ionel și Andrei Tudor.

Festivalul Internațional se va desfășura în perioada 22-25 august, în Piața Sfatului din Brașov.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite