Locuri de muncă disponibile în Capitală. Cei mai căutați sunt agenții de securitate, oficianţii poştă telegrame și inginerii economiști

Cele mai multe locuri de muncă disponibile în București sunt destinate muncitorilor calificați și cele mai multe oferte sunt pentru agenți de securitate. Un număr de 1.878 de locuri de muncă sunt vacante la nivelul Capitalei în perioada 6 - 13 ianuarie 2021, potrivit datelor furnizate de către agenţii economici din evidenţa Agenţiei Municipale pentru Ocuparea Forţei de Munca Bucureşti (AMOFM).

07 Ianuarie 2021, 08:42 (actualizat 07 Ianuarie 2021, 08:45) Știrile TVR |
Eurostat, locuri de muncă

Din totalul locurilor de muncă disponibile, 89 sunt destinate persoanelor cu studii superioare, 373 persoanelor cu studii medii, 1.189 pentru muncitorii calificaţi şi 227 pentru muncitorii necalificaţi.

Cele mai multe oferte pentru persoanele cu studii superioare sunt de inginer economist, respectiv 15 locuri de muncă, urmate de cele pentru programatori şi ingineri construcţii industriale, civile şi agricole, câte 11 locuri.

Pentru cei cu studii medii există 94 de locuri de muncă pentru oficianţi poştă telegrame, 75 pentru agenţi servicii clienţi şi 43 de oferte pentru factori poştali, potrivit AMOFM Bucureşti.

Pentru muncitorii calificaţi, 402 locuri sunt pentru agenţi de securitate, 332 pentru lucrători comerciali, 83 sunt pentru casieri, iar 61 pentru asistenţi maternali.

Alte 44 de locuri de muncă din categoria muncitorilor necalificaţi sunt pentru manipulanţi mărfuri, în timp ce 33 de oferte sunt pentru femei de serviciu, iar 31 locuri de muncă îi vizează pe paznici.

"Precizăm că baza de date a locurilor de muncă vacante este dinamică, astfel în vederea unei informări cât mai corecte şi actualizate AMOFM Bucureşti va publica zilnic, pe site-ul instituţiei(www.bucuresti.anofm.ro), locurile de muncă vacante declarate de către angajatori", notează sursa citată, potrivit Agerpres.

AMOFM Bucureşti furnizează serviciul de mediere a muncii prin care se realizează punerea în legatură a angajatorilor cu persoanele în căutarea unui loc de muncă, în vederea stabilirii de raporturi de muncă sau de serviciu. AMOFM Bucureşti face cunoscute locurile de muncă vacante, comunicate de către angajatori, persoanelor în căutarea unui loc de muncă, iar serviciul de mediere a muncii se acordă gratuit.

ŞTIRILE ZILEI
CELE MAI NOI DIN ACTUALITATE
 
StirileTVR.RO PE FACEBOOK
 
  AZI MAINE
BUCURESTI 26°C 29°C
IASI 23°C 28°C
CLUJ 23°C 26°C
CONSTANTA 18°C 19°C
CRAIOVA 24°C 30°C
BRASOV 23°C 27°C
Vezi toate informatiile meteo
TVR +
Canalul TVR YouTube
TVR65
ARHIVĂ ȘTIRI