Locuitorii din sectoarele 2 şi 3 ale Capitalei, fără apaă caldă şi căldură. S-a produs o avarie majoră la reţeaua de termoficare primară

8 februarie 2020, 14:58

Sute de blocuri din sectoarele 2 și 3 au rămas în frig încă de aseară. Avaria s-ar fi produs înainte de miezul nopții, potrivit ELCEN. Angajații companiei și cei de la Termoenergetica au lucrat împreuna pentru remedierea problemelor, dar în zadar. Și la această oră bucureștenii stau în frig.

Primarul General al Capitalei acuză ELCEN de sabotaj. Gabriela Firea a postat pe pagina de socializare o fotografie prin care arată că temperatura a fost crescută prea mult și așa s-a produs avaria. Amenință acum conducerea ELCEN cu plângere penală.

În replică, reprezentanții companiei care produce agentul termic din Capitală susțin că vina aparține, de fapt, primăriei. Firma care se ocupă de transportul agentului termic, aflataă în subordinea Primăriei, nu reușește să repare toate defecțiunile care apar tot mai des, susține reprezentantul ELCEN.

Pentru că primarul Capitalei a acuzat Guvernul de sabotaj, premierul interimar a ținut să îi dea replica.

Termoenergetica anunță că toate echipele sunt pe teren și lucrează pentru remedierea defecțiunilor într-un timp cât mai scurt.

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite