Locuitorii din Mosul nu au uitat rănile produse de ISIS. Rudele teroriștilor sunt repudiate de societate

7 februarie 2022, 07:38

Mulți irakieni din Mosul au fost afectați de acțiunile Statului Islamic care le-a aruncat casele în aer și le-au dat foc la lucruri după ce forțele de securitate au abandonat orașul. Mulți teroriști din Statul Islamic au murit sau s-au sinucis. Familiile lor au acum viațadistrusă de acțiunile lor. Amal Mohammed este soția unui terorist condamnat la moarte și care așteaptă executarea sentinței în închisoare.

Au spus pedeapsa cu moartea! Serviciile secrete mi-au spus: dacă este în închisoare cere un document oficial. Am fost la tribunal şi am obţinut actul cu sentinţa, a spus Amal Mohammed, soţia teroristului ISIS.

Amal a adăugat: cred că societatea ne urăşte. Familia noastră a rupt relaţiile cu noi. Propria noastră familie. Femeia spune că îşi doreşte ca băieţii ei să meargă la şcoală, să-şi facă un rost în viaţă şi să nu rămână speriaţi şi asociaţi cu „Statul Islamic”.

Trăim în mizerie, Dumnezeu ne este martor. Copiii au mai crescut şi vând sacoşe pe stradă, a explicat Wadha Hassan, mama teroristului ISIS.

Wadha Hassan spune că a încercat să-și convingă ambii băieți să nu se înroleze în Statul Islamic. Ea și familia ei trăiesc într-o sărăcie cruntă.

Zeci de oameni al căror nume este asociat cu organizația islamistă plătesc acum pentru crimele teroriștilor.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite