Au crescut livrările de mâncare la domiciliu

Restricţiile impuse din cauza noului val al pandemiei au făcut să scadă la jumătate încasările restaurantelor. Acum pot sta la masă în interior doar persoanele vaccinate şi cele trecute prin boală. Au însă mult mai multe comenzi cei care fac livrări la domiciliu. Şi la fast-fooduri, oamenii vin, îşi iau mâncarea la pachet şi pleacă.

10 Octombrie 2021, 18:04 (actualizat 11 Octombrie 2021, 08:43) |

Restaurantele şi terasele funcţionează acum la jumătate din capacitate. Încasările le-au scăzut rapid.

Dar cei care obişnuiau să mănânce în oraş, au început să facă din nou, ca în starea de urgenţă, comandă la firmele care livrează la domiciliu.

Dar cele mai mari vânzări le au reţelele de fast food. Clienţii intră, iau mâncarea la pachet şi pleacă. Alţii îşi comandă mâncare prin aplicaţiile de curierat.

Multe dintre persoanele vaccinate, deşi au exclusivitate în restaurante, alături de cele trecute prin boală, preferă să profite de orele cu vreme bună şi să stea la terasă.

În toată ţara, localităţile cu rată de infectare mai mare de 6 cazuri la mia de locuitori, introduc primul set de restricţii care stabilesc condiţii noi pentru restaurante şi terase.

 

ŞTIRILE ZILEI
CELE MAI NOI DIN CORONAVIRUS
 
StirileTVR.RO PE FACEBOOK
 
  AZI MAINE
BUCURESTI 6°C 4°C
IASI 2°C 3°C
CLUJ 0°C -1°C
CONSTANTA 4°C 2°C
CRAIOVA 4°C 4°C
BRASOV -2°C -2°C
Vezi toate informatiile meteo
TVR +
Canalul TVR YouTube
TVR65
ARHIVĂ ȘTIRI