Liviu Dragnea, despre scandalul din ALDE: Aşteptăm o decizie a unui for statutar al partidului, ca să ştim cu cine vorbim

22 martie 2017, 14:43

“Nu îmi permit eu să le spun unuia sau altuia ce să facă, dar i-am rugat ca, până la sfârşitul săptămânii, să încerce să găsească o soluţie, sau o propunere într-un for statutar al partidului dumnealor, de care să aflăm şi noi, ca să înţelegem cam care este calea de urmat în ALDE (…) şi să ştim cu cine vorbim”, a declarat Liviu Dragnea.

Duminică, şedinţa care ar fi trebuit să liniştească apele în ALDE a avut efectul contrar. Co-preşedintele partidului Daniel Constantin s-a plâns că deciziile nu se iau prin consultarea liderilor, iar cele care s-au luat la nivel de filiale ar fi nestatutare şi au fost atacate deja în instanţă.

De cealaltă parte, Călin Popescu Tăriceanu îl acuză pe Daniel Constantin de şantaj pentru a-i favoriza pe apropiaţii săi. El neagă totodată încălcarea statutului şi consideră că singura soluţie este alegerea unui preşedinte unic la Congresul din aprilie.

Prin acest congres va fi finalizată fuziunea dintre PLR, partidul fondat în 2015 de Tăriceanu, şi PC, partidul condus de Daniel Constantin din 2010, fondat însă în 1991 de Dan Voiculescu, sub altă titulatură.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă