Liviu Dragnea a primit astăzi, la Penitenciarul Rahova, vizita unuia dintre avocații săi

28 mai 2019, 19:24

Liviu Dragnea a fost supus unor proceduri standard: a fost luat în evidență, a fost amprentat, fotografiat și percheziționat corporal, i s-a dat un număr unic de deținut și un card pentru a putea face cumpărături la magazinul penitenciarului

În jurul orei 19, Liviu Dragnea a fost dus în celulă, singur. Potrivit unor surse din Penitenciar, și-a petrecut seara în față televizorului, până la ora 22.00,  când s-a dat stingerea.

Dimineață, la 6.00, când s-a anunțat trezirea, i s-a servit la micul dejun: ceai, biscuiți, marmeladă, margarină și ou. Tot în cursul dimineții, Liviu Dragnea a fost dus la cabinetul medical și a stat de vorba cu un psiholog, așa cum cere procedura.

Verificările medicale sunt complexe și se fac inclusiv pentru depistarea bolilor contagioase și parazitare care impun izolarea de colectivitate. După amiază, după 14.00, timp de 2-3 ore, a avut dreptul la plimbare. Și pentru că e carantină, spun surse autorizate, plimbarea nu se poate face alături de alți deținuți.

Liviu Dragnea a fost condamnt la 3 ani și 6 luni de închisoare. Potrivit unor surse, polițiștii care l-au condus la penitenciarul Rahova l-au găsit pe politician cu bagajele pregătite.

Când a sosit la penitenciar, Dragnea era așteptat de zeci de protestari care scandau lozinci împotriva lui. Aveau pregătite mai multe obiecte de igienă corporală și de curățare a spațiilor sanitare.

Liviu Dragnea stă în carantină încă 20 de zile, apoi se va decide dacă va fi transferat în altă închisoare. De asemenea, se va stabili și regimul de detenție: semi-deschis sau deschis.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă