Liviu Dragnea, presat cu demisia de opoziţie. PNL și USR cer demisia de onoare sau retragerea lui din fruntea Camerei

22 iunie 2018, 20:34

Încurajați de decizia instanței supreme, reprezentanții opoziției aruncă mănușa subordonaților pe linie politică ai liderului PSD.

Vicepreşedinte USR, Ovidiu Năsui: USR face apel printr-o scrisoare deschisă către liderul de grup al PSD din Camera Deputaților, dnul Dan Suciu, prin îi cerem să inițieze revocarea domnului Dragnea din funcția de președinte al Camerei Deputaților. Propunerea de revocare se face în scris de către liderul grupului parlamentar care l-a propus. Deci, d-nule Suciu, aveți puterea să faceți această revocare.

PNL are alte speranțe, chiar de la liderul PSD.

Preşedintele PNL, Ludovic Orban: Liviu Dragnea, în mai 2015, când a fost condamnat similar de prima instanță în Dosarul Referendumului și-a dat demisia din funcția de vicepremier, din funcția de ministru și de cea de președinte executiv al PSD. Ce să se fi întâmplat între timp?De ce Dragnea din 2018 nu face același lucru pe care l-a considerat normal să-l facă în 2015?

Speranțele Opoziției nu se opresc aici. Miercurea viitoare va fi discutată și votată moțiunea de cenzură, iar așteptările inițiatorilor se leagă de UDMR și chiar de unele voturi din partea unor parlamentari ai actualei Puteri.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite