Liviu Dragnea, ieșire nervoasă după ce a fost întrebat despre Legea privind executarea pedepselor acasă: Cu ce dracu’ mă ajută pe mine? Totuși, sunt și eu om și-mi ajunge!

31 octombrie 2018, 13:48

Întrebat dacă o astfel de soluție l-ar avantaja, având în vedere că a fost condamnat  în primă instanță la 3 ani și jumătate de închisoare cu executare în dosarul angajărilor fictive de la Protecția Copilului Teleorman, Dragnea a izbucnit: „Și cu ce dracu mă ajută pe mine, domnișoară, ca să înțeleg și eu? Că, totuși, m-am săturat! […] Dacă voi fi condamnat, cu ce mă ajută pe mine? Dacă mă întrebați, înseamnă că aveți ceva în cap. […] Totuși, sunt și eu om și-mi ajunge. Efectiv, mi-ajunge să răspund la aceste prostii. […] Cu ce dracu să mă avantajeze? Că mi-au distrus viața ani de zile? Am fost condamnat fără niciun fel de probă la referendum, pentru că s-a supărat Băsescu și fără niciun fel de probă în al doilea dosar. Asta este marea corupție de care se vorbește  în România.”

Vorbiți cu haștagul, vorbiți cu Iohannis, să dea un decret să mă împuște mâine și de poimâine să puteți discuta ce se întâmplă în țara asta. Ați ajuns, oameni tineri, să susțineți securiștii, să susțineți abuzurile în România”, a mai spus Dragnea.

Senatul a adoptat luni, în calitate de primă cameră sesizată, modificarea legii privind executarea pedepselor (legea 254/2013) în sensul introducerii posibilității ca infractorii condamnați pentru fapte fără violență să facă închisoare la domiciliu, după ce Curtea Constituțională a respins parțial proiectul. Cea mai importantă modificare adusă legii, la inițiativa senatorilor PSD, prevede că și infractorii care primesc până la 5 ani de închisoare cu executare pot sta acasă, fără niciun fel de supraveghere.

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite