Liviu Dragnea: I-am cerut premierului să facă o analiză foarte atentă a activității ANAF

17 iulie 2017, 15:26

Eu i-am cerut premierului să analizeze foarte atent și cu maximă rigoare activitatea ANAF-ului și ne-a asigurat că se va întâmpla lucrul acesta în perioada imediat următoare, a declarat Liviu Dragnea.

Liderul PSD a spus că au fost discuții despre creșterea gradului de colectare și de relația pe care ANAF-ul o are sau trebuie să o aibă cu agenții economici. L-am rugat să facă o analiză foarte serioasă a activității Anaf-ului și să ia măsuri.

România nu stă rău, România trebuie să stea mult mai bine. unul din motivele principale pentru care guvernul celălalt a fost schimbat au fost chiar aceste întârzieri, cu efecte în demararea unor investiții publice așteptate și foarte necesare, o creștere a gradului de colectare și o luptă serioasă cu evaziunea fiscală, eu cred ca astea trebui să fie principalele ținte ale ANAF-ului și implicit ale Direcției Antifraudă și premierul s-a angajat că în câteva zile face această analiză  și eu i-am spus să ia orice măsură crede de cuviință pentru a imbunătăți activitatea ANAF, a declarat Liviu Dragnea.

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite