Liviu Dragnea: Eu cred că doamnei Firea i s-a inoculat ideea că cineva a vrut sau vrea să arunce o vină ipotetică, pentru 10 august, pe umerii doamnei prefect

10 septembrie 2018, 09:26

Dragnea a mai spus că, din punctul său de vedere, Gabriela Firea nu riscă excluderea, dar nu ştie care va fi poziţia Comitetului Executiv al PSD.

În replică, primarul Capitalei a declarat la același post de televiziune că a simţit „o uşoară ameninţare” în declaraţiile lui Liviu Dragnea.

Liviu Dragnea: „Eu nu pot să spionez pe nimeni, pentru că n-am cum să spionez. N-am serviciu propriu de spionaj, n-am serviciu de informații, nici eu, nici partidul, nici alticneva. Eu încerc să nu răspund la atacuri personale. Eu cred că doamnei Firea i s-a inoculat ideea că cineva a vrut sau vrea să arunce o vină ipotetică pentru 10 august pe umerii doamnei prefect. (n.r., întrebare: Regretați sau nu că ați susținut-o pe doamna Firea la Primăria Capitalei?) Nu regret absolut deloc. Dacă s-ar întoarce timpul înapoi, aș face la fel”.

Gabriela Firea: „Am simțit o ușoară amenințare din partea domnului Dragnea, dar sunt obișnuită cu metodele domniei sale. faptul că nu mai sunt acum obedientă – cum mă numeau unii colegi – față de domnul Dragnea, nu înseamnă că nu sunt atașată de echipa social-democrată. Sunt și voi rămâne în continuare – și sunt convinsă că cei mai mulți colegi și din Comitetul Executiv, și din țară, ce8i care nu au funcții – simt că am dreptate”.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite