Liviu Dragnea, despre proteste: Există în spate o organizare profesionistă. O decizie privind demisia lui Iordache, la sfârşitul săptămânii

6 februarie 2017, 08:36

Liviu Dragnea a mai spus şi că protestele par să fie organizate profesionist.

„Asta arată o organizare profesionistă, asta n-arată o organizare spontană. Ăsta nu e un miting spontan. Adică nu e numai spontaneitate. Există în spate o organizare. Sunt oameni, sigur, care pur şi simplu vin pentru că aşa cred, sunt supăraţi – este dreptul fiecăruia (…) Este foarte greu să spunem asta acum (nr. răspuns la intrebarea: cine a organizat  un astfel de miting?). Eu sunt absolut convins că instituţiile statului, care vor să acţioneze în spiritul Consituţiei şi în spiritul stabilităţii acestei ţări, încet-încet vor avea aceste informaţii. Şi, mai devreme sau mai târziu, toată lumea vrea să ştie cine a organizat o asemenea operaţiune într-un mod atât de profesionist”, a declarat Liviu Dragnea, la RTV.

Pe de altă parte, există şi lideri social-democraţi care cer demisia lui Florin Iordache de la Ministerul Justiţiei. Unul dintre ei este Mihai Chirica, primarul Iaşului.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite