Liviu Dragnea despre deputatul Cătălin Rădulescu: Afirmaţiile lui mi se par foarte periculoase. Riscă foarte multe lucruri

15 martie 2017, 13:50

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a criticat la ieşirea de la bilanţul MAI declaraţiile recente ale colegului său de partid.

Liviu Dragnea: “Am o părere mai mult decât proastă în legătură cu afirmaţiile dumnealui. Dincolo de faptul că sunt neavenite, mi se par foarte periculoase. Eu nu ştiu dacă mai poate avea dreptul să deţină acele arme. Nu se poate juca cu asemenea declaraţii, afirmând că le foloseşte”.

Întrebat dacă se va lua vreo măsură la nivel de partid împotriva deputatului Cătălin Rădulescu, liderul PSD a spus că “vom discuta, nu iau decizii singur”. La întrebarea dacă deputatul Rădulescu riscă excluderea din partid, Liviu Dragnea a răspuns că „Da, riscă foarte multe lucruri. PSD-ul nu este de acord cu asemenea comportament”.

Deputatul PSD Cătălin Rădulescu a revenit recent în atenţia opiniei publice după ce a întrebat, într-un interviu acordat publicaţiei Adevărul: „Pentru ce mai se duc oamenii acum în Piaţa Victoriei şi pentru ce nu ieşim noi acum împotriva lor cu tunurile de apă?”

După interviu, deputatul Cătălin Rădulescu şi-a nuanţat ideile despre protestatari. A făcut-o numai după ce i-a atenţionat pe jurnalişti că datorită lui, în calitate de revoluţionar, pot ei să ia, în zilele noastre, un interviu.

Cătălin Rădulescu, deputat PSD: „Nu sunt de acord ca oamenii să stea într-un loc, să ocupe un loc, fără motiv, seară de seară. Spuneţi-mi voi care e motivul, că stă lumea acolo?”

A ţinut să precizeze că nu vrea să iasă cu armele pe care le colecţionează în stradă decât în cazuri extreme, dacă se întoarce comunismul, şi nu împotriva protestatarilor, cum a fost interpretat.

Procurorii de la Parchetul General i-au deschis dosar penal deputatului PSD Cătălin Rădulescu pentru tulburarea liniştii şi ordinii publice. Decizia vine după ce politicianul a făcut în ultimele zile mai multe declaraţii controversate.

Şi Poliţia Argeş s-a autosesizat şi verifică dacă deputatul PSD, Cătălin Rădulescu, respectă legea privind regimul armelor.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite