Liviu Dragnea, chemat la DNA în dosarul Tel Drum. Susținătorii și contestatarii săi și-au împărțit pumni în fața sediului Direcției Naționale Anticorupție

Liviu Dragnea audiat din nou la DNA
Liviu Dragnea audiat din nou la DNA
26 iulie 2021, 12:35

Chiar înainte ca Liviu Dragnea să ajungă la DNA erau două tabere care îl aşteptau. Iar o susţinătoarea a fostului lider PSD a aruncat cu iaurt peste contestatari, dar și peste câțiva jurnalişti.

A fost nevoie de intervenția jandarmeriei pentru a mai calma spiritele.

La sosirea lui Dragnea s-a lăsat cu îmbrânceli. Un susținător ar fi încercat să lovească camera unui contestatar, a împărțit câțiva pumni și apoi la rândul lui a fost lovit cu o cameră în cap.

Procurorii DNA l-au chemat pe Liviu Dragnea pentru a-i comunica menținerea sechestrului pe avere în dosarul Tel Drum. Fostul lider PSD a declarat că la ora 12 avea programare la o examinare RMN, dar a fost nevoit să o amâne pentru a se prezenta la audieri.

În dosarul Tel Drum, Liviu Dragnea este inculpat pentru fraudă cu fonduri europene, cu un prejudiciu de 27 de milioane de euro. El a fost eliberat în urmă cu 2 săptămâni din penitenciar, după ce a ispășit 2 ani din 2 luni din pedeapsa de 3 ani și jumătate de închisoare primită în dosarul angajărilor fictive de la Protecția Copilului Teleorman.

 

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite