Liviu Dragnea: Audierile și votul pentru candidații la ASF și CNA, amânate pentru săptămâna viitoare marți și miercuri

6 noiembrie 2018, 10:30

Întâlnirea de astăzi a fost programată pentru a discuta doar despre ASF și CNA. Am acceptat propunerea PNL și PSD să se amâne voturile în plen de mâine, pentru că sunt plecați la congresul PPE și atunci în mod firesc trebuie să amânăm și audierile în Comisii, pentru că ar fi fără precedent să se audieze în comisii astăzi propunerile pentru ASF și CNA și abia peste o săptămână să avem votul în Parlament, și atunci am luat decizia să amânăm și Comsiile pentru săptămâna viitoare marți și miercuri – votul în plen.

El a adăugat că decizia cu privire la candidatul pe care PSD îl va susţine pentru preşedinţia ASF va fi luată „zilele astea”.

Întrebat cum comentează faptul că Viorel Ştefan are de gând să candideze la şefia ASF indiferent de poziţia PSD, Dragnea a răspuns: „Vorbiţi cu domnul Ştefan. Dacă domnul Ştefan şi ceilalţi colegi ar învăţa, la câtă experienţă şi păr alb au, să fie mai tăcuţi, ar fi mult mai bine”

Printre propunerile cunoscute până acum se numără actualul preşedinte al ASF, Leonardo Badea, şi vicepremierul Viorel Ştefan.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite