Liviu Dragnea și Laura Codruța Kovesi, confruntare la ceremoniile de la Ambasada Franței

14 iulie 2017, 20:56

Mă aştept să fiu audiat de doamna Kovesi pentru orice se întâmplă în țara, și dacă plouă. Nu cred că mai este un secret pentru cineva că sunt ținta doamnei Kovesi de foarte mult timp, a afirmat Liviu Dragnea la Parlament, cu câteva ore înainte de a da ochii chiar cu șefa DNA.

Astăzi au avut loc noi audieri în dosarul Tel Drum. La DNA au fost oameni importanți din anturajul politicianului. Au dat explicații în fața procurorilor Marian Fişcuci, cel care controlează firma și e considerat un apropiat al  liderului PSD Liviu Dragnea, și fostul deputat Adrian Simionescu, care a condus organizația PSD Teleorman.

„Nu mai are nicio legătură cu Tel Drum, despre Tel Drum se vorbește de 12 ani de zile și nu cred că mai este cineva copil să mai creadă că anchetele care au apărut făcute de diverse site-uri au apărut ca rezultat al cercetării acelor site-uri. Au fost date informații din interiorul DNA ca să aibă motive să înceapă aceste anchete. Ar fi a 10-a, a 15-a, a 20-a anchetă în acest caz. Nu am nicio legătură cu acea societate”, a declarat Liviu Dragnea.

Liviu Dragnea a arătat că şi Bombonica Prodana a fost audiată ‘numai pentru că i-a fost soţie’. ‘De ce a fost chemată? Pentru că a fost soţia mea, este singura ei vină şi asta n-o să mi-o iert niciodată. Este trimisă în proces pentru că este soţia mea şi acum este anchetată tot pentru că a fost soţia mea. Şi o să spun mai multe lucruri, să aştept să se deruleze evenimentele în continuare. Pentru că dacă cei care au ocupat nişte funcţii sau cine ocupă acum nişte funcţii cred că sunt amnezic, se înşală amarnic”, a subliniat liderul PSD.

Ancheta a fost deschisă de DNA în februarie 2016 și extinsă la sfârşitul săptămânii trecute, în urma dezvăluirilor făcute de RISE Project.

Procurorii Direcției Naționale Anticorupție s-au sesizat din oficiu în legătură cu alte aspecte din investigația Rise Project privind presupusele afaceri ale lui Liviu Dragnea, existând indicii cu privire la săvârșirea unor infracțiuni asimilate corupției.

 


Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite