Liverpool este „regina” lumii! Jucătorii lui Klopp au câştigat finala Campionatului Mondial al Cluburilor

Liverpool campioana mondială a cluburilor 2019
Liverpool campioana mondială a cluburilor 2019
22 decembrie 2019, 14:21

„Cormoranii” au început perfect finala de la Doha şi Firmino a fost aproape de deschiderea scorului încă din primul minut. Ofensiva europenilor a continuat, dar Keita şi Trent Alexander Arnold nu au reuşit să-l învingă pe Diego Alves. Flamengo s-a trezit din pumni şi fotbaliştii lui Klopp au început să tremure. Brazilienii au pus stăpânire pe joc, însă nu au reuşit să modifice tabela (25) şi la pauză a fost 0 la 0.

Repriza secundă a început la fel ca prima, cu Liverpool în atac, dar bara i-a interzis golul lui Firmino (47). Apoi Salah n-a fost nici el norocos. (49) Fotbaliştii lui Joge Jesus şi au revenit din nou şi Barbossa a avut două ocazii uriaşe în doar 60 de secunde, dar Alisson a fost perfect. (53) Salah a forţat din nou pentru Liverpool (59), însă mai întâi a trimis peste, apoi golul său a fost anulat pentru offside (76).
Henderson a fost aproape să dea lovitura decisivă în minutul 86, dar portarul Alves a scos senzaţional. Tenisunea a crescut în prelungiri, când Mane a căzut în careu după un duel cu Rafinha. Centralul Abdulrahman a arătat penalty, dar arbitrajul video l-a convins pe arbitru să anuleze decizia şi meciul a intrat în prelungiri. (91)
Firmino a fost omul potrivit la locul potrivit în minutul 99, când, bine servit de Mane, a marcat golul care a făcut din Liverpool campioana mondială a cluburilor din 2019.

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă