Lituania – România, în Liga Naţiunilor. Selecţionerul Lituaniei: E clar că aveţi o echipă puternică, dacă golgheterul campionatului nostru nu are loc la echipa naţională

11 octombrie 2018, 11:40

Selecţionerul ştie că lituanienii pot fi periculoşi, mai ales pe contraatac. „Întâlnim o echipă a Lituaniei care, chiar dacă a pierdut cele două meciuri, au avut momente psihologice când putea să scoată rezultate mai bune. Dacă nu vom intra motivaţi şi nu vom şti să ne adaptăm cât mai repede pe un asemenea teren, Lituania ne poate pune în dificultate”, a spus Contra.

Fără superstar, dar cu o echipă puternică. Aşa vede selecţionerul Jankauskas naţionala lui Contra. Lituanianul este sigur că fotbaliştii săi vor avea viaţă grea în această seară la Vilnius.

„O să fie un meci greu pentru ambele echipe. Respectăm naţionala României, care este o formaţie puternică. Sunt sigur că ne aşteaptă o bătălie dură la Vilnius”, a declarat selecţionerul Edgaras Jankauskas.

Acesta ştie că astăzi fotbalul românesc nu mai are jucători la echipele tari din Europa dar este conştient de forţa tricolorilor: “Nu vreau să evidenţiez vreun jucător. Nu aveţi un superstar ca pe vremuri, cu Hagi şi Popescu, dar aveţi o echipă formată din jucători buni, care ştiu cum să câştige meciurile”.

Selecţionerul Lituaniei nu l-a uitat nici pe Liviu Antal, care este golgheterul campionatului lituanian: „E clar că aveţi o echipă puternică, dacă golgheterul campionatului nostru nu are loc la echipa naţională”.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite