Litoralul așteaptă primul val de turiști. Agențiile de turism mai au oferte disponibile

26 aprilie 2022, 18:51

Cu gândul la relaxare și vacanță. Așa sunt mulți români care profită din plin de zilele libere din această perioadă. Cei care au stat acasă cu familia de Paște își fac bagajele pentru o scurtă evadare la mare sau la munte.

Pe litoral se lucrează la foc continu mai ales că primul val de turiști este așteptat peste două zile. Pe plaja din Vama Veche se amenajează terasele, se dă cu vopsea și se face curățenie.

În câteva zile liniștea din Vamă va fi înlocuită de sunetul muzicii care va răsuna pe plajă și la terase, iar turiștii se vor putea bucura de distracție fără limită atât ziua cât și noaptea.

Estimările patronatelor din turism sunt optimiste. Agențiile de turism încă au oferte pentru cei care nu și-au cumpărat din timp un pachet de vacanță.

Specialiștii în turism vorbesc despre scumpiri pentru vacanțele interne pe care românii le au cumpărat în această perioadă. Iar estimările pentru vară sunt și mai sumbre – prețurile cresc cu aproximativ 25 la sută față de anul trecut, majorări care vin pe fondul inflației, dar și cererii mari după cei doi ani de pandemie.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă