Lista nominalizărilor la Globurile de Aur. Filmul „The Shape of Water”, marele favorit

12 decembrie 2017, 11:33

Cele mai multe nominalizări, 7, le are drama fantastică “The Shape of Water”, o poveste din timpul Războiului Rece, cu un laborator guvernamental secret, experimente ciudate şi o angajată care nu poate vorbi. Pelicula este favorită pentru cel mai bun film, cel mai bun regizor, cel mai bun actor şi cea mai bună actriţă în rol principal. O vedem în România abia de la începutul lui februarie.

Una dintre surprize este includerea printre nominalizări a filmului de groază “Get Out”, tradus în româneşte “Fugi”. În primul rând pentru că nu era printre favorite, deşi este un film inteligent şi bine construit, şi în al doilea rând pentru că este nominalizat în categoria Cea mai bună comedie sau muzical.

Trei nominalizări are drama “Dunkirk”, care spune povestea uneia dintre cele mai dramatice lupte şi ulterior evacuări din cel de-al Doilea Război Mondial.

Tot 3 nominalizări are mult-aşteptatul film al lui Ridley Scott “All the Money in the World”, care încă nu a avut premiera. Este pelicula în care regizorul Ridley Scott a decis să îl înlocuiască pe acum controversatul Kevin Spacey cu veteranul Christopher Plummer.

La categoria Animaţie, favorit este “The Boss Baby”, tradus la noi “Cine-i şef acasă”. Dar nostalgicii, mai ales cei trecuţi de 40 de ani, se vor bucura şi de revenirea pe marele ecran a lui Ferdinand, un personaj făcut celebru de clipuri Disney în anii ’40. Este povestea unui tăuraş blând, care mai degrabă s-ar bucura de parfumul florilor decât să lupte în coride.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă