Lista cu datele pentru vaccinarea prioritară a personalului din învăţământ este gata

17 februarie 2021, 22:30

Pentru vaccinarea persoanelor sub 55 de ani sunt necesare 44.324 de doze, iar pentru cele peste 55 de ani, 15.622 de doze, arată Ministerul Educației într-un comunicat.

Imunizarea personalului din învăţământ va fi realizată cu ajutorul echipelor mobile, a precizat, marți, preşedintele Comitetului naţional de coordonare a activităţilor privind vaccinarea împotriva SARS-CoV-2.

“Este un scenariu care încă nu este definitivat. Foarte probabil, locaţia în care se va efectua vaccinarea cu echipe mobile este în casa corpului didactic din fiecare judeţ, unde se asigură vaccinarea personalului din sistemul de învăţământ preuniversitar şi, respectiv, în centre de vaccinare organizate în cadrul universităţilor, spaţii aferente universităţilor în judeţele în care avem aceste universităţi în activitate”, a spus Valeriu Gheorghiţă.

Coordonatorul campaniei de vaccinare a precizat că la sfârşitul acestei săptămâni va fi luată decizia în baza datelor care urmează să fie centralizate de la Ministerul Educaţiei.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă