Linie telefonică de ajutor pentru persoanele care au probleme de anxietate, depresie sau de comunicare cu copilul. Interviu cu medicul Radu Teodorescu

Dr. Radu Teodorescu
Dr. Radu Teodorescu
23 aprilie 2020, 18:54

„Consilierea telefonică este o formă de consiliere psihologică, nu se substituie tratamentului psihotrop pe care eventual îl urmați și nici nu înlocuiește o forma de psihoterapie în care sunteți implicat în mod curent. Puteți contacta unul dintre consilierii noștri la telefonul afișat mai sus”, se arată în Comunicatul spitalului.

Un interviu marca TVR, despre acest subiect, dar și despre suferință, credință, singurătate, moarte, cu dr. Radu Teodorescu,  medic coordonator, Compartimentul de Psihiatrie Comunitară şi reintegrare psihosocială. Meloman și cititor împătimit, preşedinte al Asociaţiei Române de Terapii Comportamentale şi Cognitive, după o formare de 3 ani în psihoterapie, la Paris, a ales să revină în România. Acum el ne spune „să încercăm, fie și pentru 5 minute, să trăim cerul, soarele, florile, păsările, să trăim totul”. Dialogul a avut loc în livada înflorită a Universității de Științe Agronomice și Medicină Veterinară din București (USAMV).

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite