Liderul egiptean, la Palatul Cotroceni. Abdel Fattah El-Sisi: Relația dintre cele două țări a cunoscut un salt important mai ales în privința comerțului și turismului

19 iunie 2019, 13:44

Preşedintele Klaus Iohannis l-a primit, miercuri, la Palatul Cotroceni, pe omologul său egiptean, Abdel Fattah El-Sisi, care efectuează o vizită oficială în România.

Oficialul egiptean a fost primit la Palatul Cotroceni cu onoruri militare.

Klaus Iohannis: România a fost întotdeauna – dintr-o perspectivă bilaterală și, în ultimii 12 ani, ca stat membru al Uniunii Europene – un prieten și un susținător al Egiptului, inclusiv prin sprijinirea implementării programelor Uniunii Europene de acordare de asistență. România sprijină cu tărie consolidarea parteneriatului Uniunea Europeană-Egipt în toate componentele sale. Acest parteneriat este important pentru stabilitatea și prosperitatea Mediteranei, a Orientului Mijlociu și a Africii, dar, evident, și a Europei.

Abdel Fattah El-Sisi: Relația dintre cele două țări a cunoscut un salt foarte important mai ales în privința comerțului și turismului având în vedere că a crescut fluxul de turiști în direcția Sharm El Sheih laolaltă cu dezvoltarea relațiilor în privința politicii.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite