Liderii coaliţiei, în prima şedinţă din an. În discuție, bugetul pentru 2019 și strategia în conflictul cu președintele țării

21 ianuarie 2019, 14:09

Cei doi lideri ai coaliției de guvernare, Liviu Dragnea şi Călin Popescu-Tăriceanu, proaspăt întorși din vacanța de iarnă, vor discuta despre problemele legate de buget și despre acele acte normative din domeniul justiției care sunt pe masa ministrului Justiției.

Este vorba despre ordonanța de urgență pe care o așteaptă liderii PSD-ALDE privind modificările la Codul penal și Codul de procedură penală, ordonanță promisă de Tudorel Toader dar, cu care, încă nu a venit.

De asemenea, vorbim și despre ordonanța anunțată de curând legată de posibilitatea de a ataca deciziile completurilor de cinci judecători de la Înalta Curte constituite ilegal, după decizia CCR.

Sunt în vizor și alte acte normative. Unul ar putea să vizeze chiar protocoalele încheiate de Ministerul Public și serviciile secrete, după decizia CCR care a constatat un conflicit între Ministerul Public și Parlament.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite