Liceul cu Program Sportiv „Petrache Trișcu” din Craiova, una dintre cele mai reprezentative instituţii de profil din țară

5 martie 2020, 10:05

Vorbim despre un loc unde performanța este la ea acasă. Liceul cu Program Sportiv „Petrache Trișcu” din Craiova unul dintre cele mai reprezentative instituţii de profil din țară. De aici au plecat spre marea performață campioanele olimpice Ana Maria Popescu și Loredana Dinu. Rezultatele se mențin la fel de bune. Este locul unde au învățat și învață sute de campioni din sportul românesc.

De la înfiinţare, liceul sportiv craiovean s-a clasat pe primele locuri în țară la categoriile juniori și seniori, cu rezultate internaţionale de marcă la atletism, scrimă, badminton, judo, lupte, karate, gimnastică. În anul 2109, elevii de la Petrache Trișcu au obținut peste 200 de medalii.

Clubul Sportiv Şcolar care funcționează în cadrul liceului are în componenţă 7 ramuri sportive: atletism, scrimă, judo, badminton, lupte libere şi greco-romane, karate tradiţional, gimnastică sportivă.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite