Libertatea: Poliția a colaborat cu interlopii pentru a o găsi pe Alexandra

2 august 2019, 20:27

Remus Rădoi le-a arătat jurnaliștilor schimbul de mesaje pe care l-a avut în timpul căutărilor Alexandrei. Polițistul i-a trimis acestuia o captura cu mașina pe care o căutau și 2 numere de telefon.

Cătălin Tolontan susține că Rădoi le-a dat anchetatorilor 2 adrese la care erau oameni dintr-un clan rival, doar pentru a-și regla niște conturi.

Cătălin Tolontan, jurnalist Libertatea: „Să dai numărul de telefon al fetei aflate într-un mare pericol unui interlop crezând că el nu o să-l dea mai departe altor interlopi, ceea ce exact s-a întâmplat, e nu doar probabil ilegal, dar asta e treaba justiției. Este evident împortiva regulilor profesiei şi este anti-democratic”.

Deși a fost condamnat pentru loviri și ultraj, Remus Rădoi susține că nu este un interlop. El a declarat că este directorul mai multor firme de pază cu 1800 de angajați și că legea-l obligă să ajute Poliția în astfel de momente.

Remus Rădoi, director firmă de pază: „Le-am spus că am ajutat Poliţia. Le-am spus că suntem firmă de pază, nu o organizaţie paralelă a statului, care se ocupă cu investigarea. Le-am spus că eram obligaţi. Le-am spus toate cele pe care le-am spus dvs. şi la alte instituții de presă”.

În urmă cu 8 zile, Alexandra a sunat de la multe ori la 112 și a cerut ajutor pentru că fusese răpită și violată. Polițiștii și procurorii au reușit să ajungă la locul în care fusese sechestrată abia după 19 ore.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite