Liber la terase în Marea Britanie! „E atât de bine, de parcă am fi ieşit din puşcărie!”

13 aprilie 2021, 21:15

Supuși la diverse restricții în luna decembrie și intrați în cea de-a treia carantină în decurs de mai puțin de un an, britanicii așteptau cu mare nerăbdare marea redceschidere.

Nici măcar temperaturile joase nu au reușit să îi țină departe de barurile de pe malurile Tamisei.

Şi dacă ningea, şi tot aici eram acum. Da, e atât de tare să ne revedem cu toată lumea!„.

La căderea nopții s-a animat și cartierul distracției prin excelență, Soho, unde a venit atât de multa lume, încât forțele de ordine au închis circulația pentru ca terasele să aibă loc de desfășurare pentru miile de clienți.

Mă simt bine cu redeschiderea asta, dar îmi e şi teamă, cred că felul în care a decis guvernul această relaxare va duce la un alt lockdown, sută la sută. Dar o viaţă are omul, aşa că să ne distrăm!„.

E atât de bine, de parcă am fi ieşit din puşcărie! Sărbătorim o zi de naştere şi cred că acesta este cel mai frumos cadou!„.

Cel mai greu a fost pentru patronii de baruri, care uitaseră cum e să ai terasa plină de clienți.

Jeremy Joseph, proprietar de restaurant: „Azi a fost un adevărat coşmar, dar ne-am aşteptat că va fi greu. Prima zi de deschidere e cea mai grea, pentru că e mai multă lume pe-afară. Pentru mine e important să gestionez situaţia şi să încerc să o fac cât pot mai bine„.

Aceasta este prima ieșire la terasă după 97 de zile de izolare pentru britanici, care pot, de asemenea, să meargă în sfârșit la frizer sau la sală.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite