Legenda baschetului american, Kobe Bryant, a murit într-un accident de elicopter. Şi-a pierdut viaţa şi fiica sa Giana, în vârstă de 13 ani

27 ianuarie 2020, 20:27

Vestea a căzut că un trăznet; în elicopterul Sikorski – prăbușit lângă orașul californian Calabasas se aflau 9 oameni. Printre ei Kobe Bryant și fiica lui, Giana, în vârstă de 13 ani.

Tragedia a avut loc din cauza ceții; pilotul fusese prevenit că nu se poate zbura. De altfel, nici poliția nu și-a ridicat elicopterele de la sol, pentru că vizibilitatea era extrem de redusă.

Kobe a jucat 20 de ani la Los Angeles Lakers. Două decenii de performanță la superlativ. Își spunea The Black Mamba – mamba negru – după un personaj de-al lui Tarantino, dar și după temutul șarpe veninos, cu care, spunea că se aseamănă. Dar numai pe parchet.

Gala premiilor Grammy a avut loc într-o notă de tristețe. Koby Bryant a fost iubit de lumea show bizului, nu numai pentru valoarea lui de jucător de baschet, ci și pentru calitățile artistice.

În 2018, el lua Oscarul pentru cel mai bun scurt metraj de animație – Dear Basketball – o declarație de iubire veșnică față de baschet, dar și momentul despărțirii de sport. Kobe Bryant s-a retras în 2015.

 

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite