Lecţii de supravieţuire în trafic. Un fost luptător SIAS ne învață ce să facem în caz de accident, atac sau incendiu

Nu deschideţi uşile maşinii dacă sunteţi atacat. Scoateţi borna bateriei dacă automobilul a luat foc şi, în general, pregătiţi-vă pentru astfel de situaţii extreme în care orice şofer poate ajunge. Sunt sfaturile unui fost luptător SIAS, specialist în lecţii de supravieţuire urbană care le-a arătat vizitatorilor Salonului Auto Bucureşti ce trebuie să facă în caz de accident, atac sau incendiu.

11 Noiembrie 2017, 19:45 (actualizat 12 Noiembrie 2017, 10:58) |
Lecții de supraviețuire în trafic
EMBED VIDEO LINK CU VIDEO
Embed:
Link:

Dacă sunteţi atacat în maşină, cel mai bine este să sunaţi la 112. Dacă puteţi, filmaţi-l discret pe atacator. În niciun caz nu ieşiţi din maşină pentru o confruntare, chiar dacă riscaţi distrugerea automobilului.

Pentru orice situaţie extremă este bine să vă pregătiţi din timp. Nu strică să exersaţi folosirea extinctorului, de exemplu. În caz de incendiu, acţionaţi: primul lucru este să scoateţi siguranţa, un lucru pe care prea puţini îl ştiu.

Pe piaţă se găsesc dispozitive care ajută la stingerea uşoară a incendiilor, la spargerea rapidă a geamurilor şi tăierea centurilor de siguranţă pentru salvarea persoane rămase captive în maşini.

Salonul Auto Bucureşti şi Accesorii, în cadrul căruia sunt prezentate noile modele de maşini lansate pe plan global, este deschis până duminică, la Romexpo.

ŞTIRILE ZILEI
CELE MAI NOI DIN SOCIAL
 
StirileTVR.RO PE FACEBOOK
 
  AZI MAINE
BUCURESTI 13°C 14°C
IASI 12°C 11°C
CLUJ 9°C 4°C
CONSTANTA 13°C 16°C
CRAIOVA 12°C 11°C
BRASOV 10°C 13°C
Vezi toate informatiile meteo
TVR +
Canalul TVR YouTube
TVR65
ARHIVĂ ȘTIRI