Siteul tvr.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de utilizare a cookies. Afla mai multe accesand POLITICA COOKIES
ULTIMA ORĂ:

Lecții de gastronomie oferite de chef Giraud elevilor de la Colegiul Viilor din București

Supă de ceapa, păstrăv cu cartofi englezeşti si lapte de pasăre.Este meniul pe care l-au pregatit astazi elevii clasei a zecea de la Colegiul Viilor din Bucuresti. Viitorii bucătari au trebăluit sub îndrumarea atentă a unui chef celebru din Franța, de la care au deprins și ceva secrete. De altfel, mai toți ne-au mărturisit că, după terminarea liceului vor să lucreze în străinătate, și mai ales în patria gastronomiei, Franța.

22 Septembrie 2017, 22:34 (actualizat 22 Septembrie 2017, 22:37) |
Lecții de gastronomie
EMBED VIDEO LINK CU VIDEO
Embed:
Link:

Chef Giraud le-a explicat elevilor de clasa a zecea cum se gătește franțuzește.Ucenicii au fost ochi și urechi.Au început cu supa de ceapă.

Treaba n-a fost chiar ușoară nici cu garnitura pentru felul doi. Cartofii cereau o formă specială.

Pentru elevi, bucătăria nu e chiar o joacă. După liceu se văd departe.

Până atunci, exersează și testează acasă. Eduard, de exemplu, îi face surprize mamei.

Și uite așa, elevii s-au mai relaxat. Au prins din zbor secretul laptelui de pasăre și gustul pentru rețete noi.

 

ŞTIRILE ZILEI
CELE MAI NOI DIN TIMP LIBER
 
StirileTVR.RO PE FACEBOOK
 
  AZI MAINE
BUCURESTI 31°C 30°C
IASI 31°C 30°C
CLUJ 28°C 24°C
CONSTANTA 28°C 28°C
CRAIOVA 27°C 27°C
BRASOV 28°C 28°C
Vezi toate informatiile meteo
CURS BNR - 20 Iunie 2018, 16:48
 
INDICI BVB
 
INDICE BET
Data: 20-06-2018
Deschidere: 8087.71
Maxim: 8114
Mimim: 8054.55
Variatie: 0.27%
TLV
2.31
0.21%
SNG
36.55
0.82%
BRD
13.10
0.15%
FP
0.89
0.22%
EL
9.56
1.55%
SIF5
1.88
0%
TGN
395.00
0.51%
SNP
0.31
0.8%
SIF2
1.37
1.29%
SIF1
2.53
4.25%
ARHIVĂ ȘTIRI