Siteul tvr.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de utilizare a cookies. Afla mai multe accesand POLITICA COOKIES
»

Lecții de gastronomie oferite de chef Giraud elevilor de la Colegiul Viilor din București

Supă de ceapa, păstrăv cu cartofi englezeşti si lapte de pasăre.Este meniul pe care l-au pregatit astazi elevii clasei a zecea de la Colegiul Viilor din Bucuresti. Viitorii bucătari au trebăluit sub îndrumarea atentă a unui chef celebru din Franța, de la care au deprins și ceva secrete. De altfel, mai toți ne-au mărturisit că, după terminarea liceului vor să lucreze în străinătate, și mai ales în patria gastronomiei, Franța.

22 Septembrie 2017, 22:34 (actualizat 22 Septembrie 2017, 22:37) |
Lecții de gastronomie
EMBED VIDEO LINK CU VIDEO
Embed:
Link:

Chef Giraud le-a explicat elevilor de clasa a zecea cum se gătește franțuzește.Ucenicii au fost ochi și urechi.Au început cu supa de ceapă.

Treaba n-a fost chiar ușoară nici cu garnitura pentru felul doi. Cartofii cereau o formă specială.

Pentru elevi, bucătăria nu e chiar o joacă. După liceu se văd departe.

Până atunci, exersează și testează acasă. Eduard, de exemplu, îi face surprize mamei.

Și uite așa, elevii s-au mai relaxat. Au prins din zbor secretul laptelui de pasăre și gustul pentru rețete noi.

 

ŞTIRILE ZILEI
CELE MAI NOI DIN TIMP LIBER
 
StirileTVR.RO PE FACEBOOK
 
  AZI MAINE
BUCURESTI 20°C 18°C
IASI 14°C 13°C
CLUJ 16°C 14°C
CONSTANTA 18°C 17°C
CRAIOVA 22°C 16°C
BRASOV 17°C 14°C
Vezi toate informatiile meteo
CURS BNR - 22 Octombrie 2017, 13:24
 
INDICI BVB
 
INDICE BET
Data: 20-10-2017
Deschidere: 8005.77
Maxim: 8035.27
Mimim: 7933.48
Variatie: -0.9%
TLV
2.29
2.8%
FP
0.84
0.24%
BRD
12.48
2.36%
SNG
31.90
0%
EL
13.00
0%
SNP
0.29
0.52%
COTE
106.00
0%
TGN
403.00
0.5%
DIGI
37.00
0.8%
SIF2
1.20
0.17%
ARHIVĂ ȘTIRI