Siteul tvr.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de utilizare a cookies. Afla mai multe accesand POLITICA COOKIES

Lecții de gastronomie oferite de chef Giraud elevilor de la Colegiul Viilor din București

Supă de ceapa, păstrăv cu cartofi englezeşti si lapte de pasăre.Este meniul pe care l-au pregatit astazi elevii clasei a zecea de la Colegiul Viilor din Bucuresti. Viitorii bucătari au trebăluit sub îndrumarea atentă a unui chef celebru din Franța, de la care au deprins și ceva secrete. De altfel, mai toți ne-au mărturisit că, după terminarea liceului vor să lucreze în străinătate, și mai ales în patria gastronomiei, Franța.

22 Septembrie 2017, 22:34 (actualizat 22 Septembrie 2017, 22:37) |
Lecții de gastronomie
EMBED VIDEO LINK CU VIDEO
Embed:
Link:

Chef Giraud le-a explicat elevilor de clasa a zecea cum se gătește franțuzește.Ucenicii au fost ochi și urechi.Au început cu supa de ceapă.

Treaba n-a fost chiar ușoară nici cu garnitura pentru felul doi. Cartofii cereau o formă specială.

Pentru elevi, bucătăria nu e chiar o joacă. După liceu se văd departe.

Până atunci, exersează și testează acasă. Eduard, de exemplu, îi face surprize mamei.

Și uite așa, elevii s-au mai relaxat. Au prins din zbor secretul laptelui de pasăre și gustul pentru rețete noi.

 

ŞTIRILE ZILEI
CELE MAI NOI DIN TIMP LIBER
 
StirileTVR.RO PE FACEBOOK
 
  AZI MAINE
BUCURESTI 1°C 0°C
IASI 0°C 1°C
CLUJ 4°C 7°C
CONSTANTA 4°C 5°C
CRAIOVA 2°C 0°C
BRASOV 1°C 2°C
Vezi toate informatiile meteo
CURS BNR - 19 Februarie 2018, 02:19
 
INDICI BVB
 
INDICE BET
Data: 16-02-2018
Deschidere: 8258.97
Maxim: 8329.36
Mimim: 8258.97
Variatie: 0.84%
TGN
402.00
1.11%
TLV
2.34
0.65%
SNG
35.40
1.57%
EL
11.84
0.84%
BRD
13.60
1.48%
TEL
24.95
2.69%
SNN
8.31
1.44%
SNP
0.30
3.18%
WINE
19.95
0.51%
FP
0.92
0%
ARHIVĂ ȘTIRI