Lecții de gastronomie oferite de chef Giraud elevilor de la Colegiul Viilor din București

Supă de ceapa, păstrăv cu cartofi englezeşti si lapte de pasăre.Este meniul pe care l-au pregatit astazi elevii clasei a zecea de la Colegiul Viilor din Bucuresti. Viitorii bucătari au trebăluit sub îndrumarea atentă a unui chef celebru din Franța, de la care au deprins și ceva secrete. De altfel, mai toți ne-au mărturisit că, după terminarea liceului vor să lucreze în străinătate, și mai ales în patria gastronomiei, Franța.

22 Septembrie 2017, 22:34 (actualizat 22 Septembrie 2017, 22:37) |
Lecții de gastronomie
EMBED VIDEO LINK CU VIDEO
Embed:
Link:

Chef Giraud le-a explicat elevilor de clasa a zecea cum se gătește franțuzește.Ucenicii au fost ochi și urechi.Au început cu supa de ceapă.

Treaba n-a fost chiar ușoară nici cu garnitura pentru felul doi. Cartofii cereau o formă specială.

Pentru elevi, bucătăria nu e chiar o joacă. După liceu se văd departe.

Până atunci, exersează și testează acasă. Eduard, de exemplu, îi face surprize mamei.

Și uite așa, elevii s-au mai relaxat. Au prins din zbor secretul laptelui de pasăre și gustul pentru rețete noi.

 

Articole pe aceeaşi temă
 
ŞTIRILE ZILEI
CELE MAI NOI DIN TIMP LIBER
 
StirileTVR.RO PE FACEBOOK
 
  AZI MAINE
BUCURESTI 18°C 19°C
IASI 15°C 16°C
CLUJ 15°C 17°C
CONSTANTA 21°C 19°C
CRAIOVA 15°C 19°C
BRASOV 16°C 16°C
Vezi toate informatiile meteo
TVR +
Canalul TVR YouTube
ARHIVĂ ȘTIRI