#Leapșapentruviață. Cum oferim la timp primul ajutor

Leapșa pentru viața
Leapșa pentru viața
22 decembrie 2020, 09:58

Trei lucruri pe care și TU poți să le faci

#Selly, unul dintre cei mai activi susținători ai educației a încheiat campania #LeapsaPentruViata și ne spune care sunt cele trei lucruri pe care și TU poți să le faci în cazul acordării primului ajutor:

Primul ajutor în caz de arsură

Deliric și DOC vin cu focu’. Partea bună e că știu să-l stingă și ce trebuie să facă atunci când un frate are de-a face cu o arsură. #LeapsaPentruViata

Primul ajutor în caz de accident casnic

Cele mai multe accidente au loc în casa sau în apropierea ei. Noroc de Blogu lu’ Otrava care ne explică cum trebuie să procedam, asta pentru ca a acceptat #LeapsaPentruViata.

 

Primul ajutor în caz de accident

Un studiu publicat în 2013 arată că doar 9% dintre români ar acorda primul ajutor în caz de accident. Din fericire, Teo Haha și Costel știu ce trebuie să facă pentru că au acceptat #LeapsaPentruViata.

Manevra Heimlich

Fiecare secundă contează. În cazul unui accident, dacă nu se încep manevrele de salvare în primele 4, 5 minute, intervenția ambulanței poate fi tardivă. Din fericire, Andi Vasluianu este #1inplus și știe ce trebuie să facă. Tu știi? #LeapsaPentruViata

Cum resuscitezi pe cineva

#LeapsaPentruViata a ajuns la Marius Manole care îți spune ce trebuie să faci dacă ești în situația de a resuscita pe cineva.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite