Laura Codruţa Kovesi: Acest vot este o recunoaştere a muncii depuse de întreg sistemul de justiţie din România. E o reuşită a tuturor românilor

19 septembrie 2019, 15:00

“Nu este o numire, este un vot care s-a dat în Consiliu. Procedura încă este în derulare. Este un pas foarte important şi o să aştept finalizarea procedurii şi decizia oficială”, a declarat fosta şefă a DNA.

Întrebată care crede că au fost atuurile sale faţă de contracandidatul Francois, Bohnert, Laura Codruţa Kovesi a răspuns: “În primul rând, cred că a contat şi rezultatul examinării aptitudinilor profesionale pe care a făcut-o comisia tehnică – acea selecţie la care au participat mai mulţi candidaţi şi la care am obţinut primul loc. Dar cred că acest vot este o recunoaştere a muncii depuse de întreg sistemul de justiţie din România şi cred că acest vot este o reuşită a tuturor românilor care, în ultimii ani, au susţinut lupta anticorupţie, au apărat statul de drept şi valorile europene atunci când au existat momente mai dificile. Cred că este un vot de încredere şi de susţine a unei societăţi care a sprijinit justiţia şi fără ajutorul căreia nici eu nu aş fi reuşit”.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite