Larisa Iordache se recuperează după operația la tendonul lui Ahile

13 septembrie 2018, 14:27

După 2 operații nereușite în România, Larisa Iordache a suferit a treia intervenție la tendonul ahilian, la Viena, la o clinică privată. Ea a scăpat de ghips și va începe recuperarea. Larisa și-a recăpătat încrederea că poate reveni în gimnastică.

Larisa Iordache: „Sunt un pic coplețită de atât de multe operații, încă cred că fiecare pas trebuie depășit, fiecare greutate trebuie doborâtă și, de ce nu, să fim optimiști, pentru că este tot ce contează. M-am retras din gimnastică nu cu gândul de a mă retrage definitiv, ci cu gândul de a mă reface și recupera, însă fără să mă grăbesc”.

Larisa a fost în Austria alături de Octavian Belu. Antrenorul a însoțit zeci de gimnaste la Viena în ultimii ani. A stat lângă fete la operații și le-a ajutat. Belu a aflat  ieri că „ar fi grav bolnav”. Știrea, răspândită de un tabloid, este falsă, spune cel mai titrat antrenor de gimnastică din lume.

Octavian Belu: „Eu n-am nicio problemă de sănătate și nu merg acolo să fac vreun control. Merg la Viena numai în situația în care o sportivă are nevoie de sprijinul meu”.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite