Lara Fabian și-a anulat concertul de la București cu două ore înainte de începere. Artista susține că nu a fost plătită de organizator

4 februarie 2020, 08:48

ACTUALIZARE Organizatorii concertului pe care Lara Fabian trebuia să îl susţină luni seară la Bucureşti  au anunţat că o vor da în judecată pe cântăreaţă, pentru că a anulat „unilateral, pentru a doua oară consecutiv” show-ul şi pentru acuzaţia „falsă” adusă.

Anunțul a fost făcut de Lara Fabian pe contul ei de socializare. Artista susține că nu a primit banii și că organizatorul concertului din România este în incapacitate de plată.

Până în acest moment, organizatorul nu a făcut nicio precizare despre situația creată și nici modul prin care fanii artistei își pot recupera banii.

Prețurile biletelor au fost între 325 și 600 de lei. O situație similară a fost la jumătatea lunii trecute, când același organizator a anulat concertul Larei Fabian din Cluj. Motivul: cântăreaţa a avut programul prea încărcat deoarece este şi antrenoare la concursul „Vocea Franței”.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite